Har du brug for en webshop eller assistance med e-handel?

Har du brug for en webshop, eller ønsker du gode råd og sparring med din online strategi, kan vi også hjælpe dig med det

Illustration af webudvikling

Da vi også får mange forespørgsler fra nystartede iværksættere, har vi valgt at tilbyde med hjælp til opstart og vedligehold af webshops.

En god idé, gode samarbejdspartnere og leverandører er altid et godt afsæt for en webshop, men mange gode idéer stopper ved de tekniske spørgsmål, som langsomt trænger sig på efterhånden, som idéen skal konkretiseres og virkeliggøres:

1. Hvordan starter jeg en webshop?
2. Hvad koster det at starte en webshop?
3. Hvordan driver man en webshop?
4. Trin for trin start af webshop?

…og en masse andre spørgsmål.

Lagerkompagniet kan hjælpe dig i gang med webshoppen, og har oparbejdet en stor erfaring i, hvad der virker og ikke virker. Det behøver nemlig ikke at være kompliceret – og vi har, til forskel for mange firmaer som laver webshops, samme interesse i din e-butik som du selv har: At du får succes, sælger mange varer, som vi sender for dig. Et samarbejde med Lagerkompagniet, er således samarbejde med en partner, som vil stå på hovedet for, at du får succes med din forretning.

Så hvis du endnu ikke er kommet igang med din webshop, og godt kunne tænke dig at komme igang, så tag kontakt til os, og lad os give et bud på igangsætning med både webshop og tilhørende lager - kort sagt: en komplet køreklar webshop, parat til din idé.