Har du brug for en webshop eller assistance med e-handel?

Har du brug for en webshop, eller ønsker du gode råd og sparring med din online strategi, kan vi også hjælpe dig med det

Illustration af webudvikling

Da vi også får mange forespørgsler fra nystartede iværksættere, har vi valgt at tilbyde hjælp til opstart og vedligehold af webshops.

En god idé, gode samarbejdspartnere og leverandører er altid et godt afsæt for en webshop, men mange gode idéer stopper ved de tekniske spørgsmål, som langsomt trænger sig på efterhånden, som idéen skal konkretiseres og virkeliggøres:

1. Hvordan starter jeg en webshop?
2. Hvad koster det at starte en webshop?
3. Hvordan driver man en webshop?
4. Trin for trin start af webshop?

…og en masse andre spørgsmål.

Lagerkompagniet kan hjælpe dig i gang med webshoppen, og har oparbejdet en stor erfaring i, hvad der virker og ikke virker. Det behøver nemlig ikke at være kompliceret, og vi har - til forskel for mange webbureauer - samme interesse i din e-butik, som du selv har: At du får succes, sælger mange varer - som vi sender for dig.

Et samarbejde med Lagerkompagniet, er således samarbejde med en partner, som vil stå på hovedet for, at du får succes med din forretning.

Tag kontakt til os, og lad os give et bud på igangsætning med både webshop og tilhørende lager - kort sagt: en komplet køreklar webshop, parat til din idé.

Komplet webshopløsning fra 9.995 - og med mulighed for at få tilkoblet løbende assistance til vedligehold og markedsføring

  1. Installation og opsætning af Wordpress og Woocommerce

  2. Hjælp til ansøgning om indløsningsaftale hos Nets og andre kortudbydere (Bambora/ClearHaus)

  3. Opsætning af betalingsmodul hos betalingsgateway og implementering i webshoppen

  4. Vi finder 3 anbefalede Wordpress designs, og du vælger 1 af dem

  5. Tilpasning af dit design f.eks. farvetema, skrifttyper og knapper eller flytning af elementer og tilføjelse af nye elementer. 3 timer

  6. Opsætning af vigtige værktøjer til analyse og markedsføring

  7. Simpelt udkast til Privatlivspolitik, som implementeres på webshoppen

  8. Opsætning af webhotel (ca. 250 kr. om året) med domæne (eget eller indkøbt) og SSL certifikat (azehosting.dk)

  9. Introduktion til hvordan du opretter produkter og håndterer ordrer (2 timer)

  10. Integration til pluk-og-pak lageret, så dine ordrer fra webshoppen automatisk håndteres af lageret hos Lagerkompagniet

Din egen e-handelsekspert

Når din webshop er kørende, er det altid en god ide løbende at vedligeholde din nye webshop med nyeste trends og opdateringer inden for e-handel.

Vi kan tilbyde dig gratis en lille håndbog, som opstiller de opgaver, som du bør fokusere på, så snart din webshop er lanceret.

Vi kan også tilbyde dig, at udføre opgaverne for en månedlig betaling: 595 kr. pr. måned.

Vi kan også tilbyde dig, at være din hjælp i hverdagen til at håndtere adhoc-opgaver, fx sparring, markedsføring og forretningsudvikling, som vi kan lave en særskilt aftale omkring.