Privatlivspolitik

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Ved indgåelse af et samarbejde med Lagerkompagniet accepteres, at vi behandler jeres personlige oplysninger i henhold til denne datapolitik. Lagerkompagniet indsamler og behandler kun de absolut nødvendige data for at kunne levere jer og jeres kunder ydelser som lager- og logistikpartner.

Personlige oplysninger dækker alle de oplysninger, der bruges til at identificere jer som virksomhed: firmanavn og adresse, cvr-nr., telefonnr, emailadresse, kontaktpersonens navn, telefonnr. og emailadresse samt eventuelle personlige oplysninger I selv afgiver i virksomhedens korrespondance med Lagerkompagniet.

Da Lagerkompagniet varetager opbevaring og forsendelse af varer på jeres foranledning, har vi også behov for at registrere følgende informationer om jeres kunder i forbindelse med afgivelse af en bestilling: navn, adresse, telefonnr., emailadresse, leveringsadresse samt bestilte varer. Disse data benyttes alene for at Lagerkompagniet sammen med vores transportører kan pakke og fragte varer frem til jeres kunder.

Hvis I besøger vores hjemmeside www.lagerkompagniet.dk indsamler og behandler oplysninger om jer som geo-lokation og ip-adresse for kunne analysere, hvordan I bruger www.lagerkompagniet.dk. Formålet er at optimere brugeroplevelsen og Hjemmesidens funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via Facebook og Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre Hjemmesiden samt vise jer relevante tilbud.

I Google Analytics gemmes dine besøgsdata (cookies, geolokation, sideinformation) i 26 måneder efter sidste besøg

Hvem vi deler dine data med

Personoplysninger afgivet af jer eller jeres kunder videregives kun til Lagerkompagniets interne afdelinger, samt betroede transportører med henblik på at kunne levere varer, som jeres kunder har bestilt fx GLS, DHL, DAO eller anden transportør, som I selv vælger.

Lagerkompagniet videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis der foregår misbrug eller svindel over for Lagerkompagniet.

Når I besøger vores hjemmeside www.lagerkompagniet.dk videregives data om geo-lokation samt ip-adresse til databehandlerne Google Analytics v/Google LLC. Og Facebook Inc.

Hvor lagres personoplysninger

Personoplysningerne lagres på servere i EU, og de administreres af tredjeparts databehandlere, alene med det formål at opbevare og behandle personoplysninger på Lagerkompagniets vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Vi stræber efter at slette (eller anonymisere) personoplysninger, så snart de ikke har nogen relevans. Dog opbevarer vi dem altid i minimum 5 år af hensyn til bogføringsloven.

Data indsamlet via denne hjemmeside videregives til Google Analytics v/Google LLC. og Facebook Inc. som er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

kopi af Google LLC’s certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

kopi af Facebook Inc.’s certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active.

Hvilke rettigheder har du over dine data

I forbindelse med vores behandling af jeres personoplysninger har du adskillige rettigheder:

  • Retten til at modtage oplysning om hvordan vi behandler dine personoplysninger (oplysningspligt).
  • Retten til at få indsigt i dine personoplysninger.
  • Retten til at få urigtige personoplysninger rettet.
  • Retten til at få dine personoplysninger slettet.
  • Retten til at gøre indsigelse mod at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring.
  • Retten til at gøre indsigelse mod automatiske, individuelle afgørelser, herunder profilering.
  • Retten til at flytte dine personoplysninger (dataportabilitet).

Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved henvendelse til Lagerkompagniet. Vi kan afvise anmodninger, der er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig meget teknisk indgriben (f.eks. at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller noget som vil være ekstremt upraktisk (f.eks. anmodninger om oplysninger der findes som sikkerhedskopier).

Hvis vi kan rette oplysninger, gør vi naturligvis dette gratis, med mindre det kræver en uforholdsmæssig stor indsats. Vi bestræber os på at vedligeholde vores tjenester på en måde, der beskytter oplysninger fra fejlagtig eller skadelig ødelæggelse. Når vi sletter jeres personoplysninger fra vores tjenester, er det derfor muligt, at vi ikke altid kan slette tilhørende kopier fra vores arkivservere med det samme, og det er ikke sikkert, at oplysningerne fjernes fra vores sikkerhedskopisystemer.

Du har til hver en tid retten til at klage til Datatilsynet (https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/)

Informationssikkerhed

Lagerkompagniet har implementeret passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at højne datasikkerheden internt:

  • Antivirus på alle it-systemer, der behandler personoplysninger.
  • Backup af alle it-systemer, der behandler personoplysninger.
  • Anvendelse af branchetypiske it-systemer til behandlingsaktiviteterne.
  • Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.
  • Databehandleraftaler med leverandører, der behandler personoplysninger på Lagerkompagniets vegne.
  • Vejledning i sikker behandling af personoplysninger og informationsaktiver for personale med adgang til informationssystemer.

Dataansvarlig

Lagerkompagniet ApS, Søllerupvej 21, 4681 Herfølge, CVR: 32830781, tlf. 71992910, email: kontakt@lagerkompagniet.dk

Version: 01.05.2018