Simpel opbevaring og lager uden håndtering

Om behovet er 1 palle i en uge, eller 30 paller i 3 år, er ikke afgørende. Vi passer på dine ting, til du skal bruge dem igen.

Billede af varer på paller
Billede af højlager med pallereoler

Vi lægger stor vægt på, at du som kunde, privat som erhverv, oplever et højt serviceniveau og ikke mindst er tryg ved, at lade os opbevare dine ting.

Der findes mange former for lagerhoteller og former for lagerhåndtering. Når du vælger at leje et lager hos Lagerkompagniet, er du sikker på, at dine ting er opbevaret på en sikker måde. Vores lagre er opvarmede og sikringsgodkendte i forskellige kravskategorier. 

Det er også oplagt at bruge Lagerkompagniet, hvis du driver en mindre eller større webshop og ønsker at outsource til et eksternt lager. Læs mere om Webshop Lager her.

Engros-virksomheder som opkøber restpartier m.m. og som har brug for opbevaringsplads kan også med fordel vælge en løsning med Lagerkompagniet, hvor vi ligeledes kan pakke og sende dele af restpartiet ud, efterhånden som det bliver solgt.

Har du pladsmangel og har brug for et midlertidigt lager, kan vi opbevare og sende varer til dit lager efterhånden som du får plads. Dette giver fx mulighed for, at kunne købe større partier hjem, uden at skulle udvide kapaciteten. Læs om Eksternt Lager her.