Opbevaring til erhverv - kosteffektivt og fleksibelt

Om behovet er 1 palle i en uge, eller 30 paller i 3 år, er ikke afgørende. Vi passer på dine ting, til du skal bruge dem igen.

Billede af varer på paller
Billede af højlager med pallereoler

Vi lægger stor vægt på, at du som kunde oplever et højt serviceniveau og ikke mindst er tryg ved, at lade os opbevare dine ting.

Der findes mange former for lagerhoteller til erhverv og former for lagerhåndtering. Når du vælger at leje et lager hos Lagerkompagniet, er du sikker på, at dine ting er opbevaret på en sikker måde. Vores lagre er opvarmede og sikringsgodkendte i forskellige kravskategorier. 

Det er også oplagt at bruge Lagerkompagniet, hvis du driver en mindre eller større webshop og ønsker at outsource til et eksternt lager. Læs mere om Webshop Lager her.

Engros-virksomheder, som opkøber restpartier m.m. og som har brug for opbevaringsplads kan også med fordel vælge en løsning med Lagerkompagniet, hvor vi ligeledes kan pakke og sende dele af restpartiet ud, efterhånden som det bliver solgt.

Har du pladsmangel og har brug for et midlertidigt lager, kan vi opbevare og sende varer til dit lager efterhånden som du får plads. Dette giver fx mulighed for, at kunne købe større partier hjem, uden at skulle udvide kapaciteten. Læs om Eksternt Lager her.

Med andre ord, så får du et serviceret og overvåget lagerhotel til erhverv, hvad enten pladsbehovet er stort eller småt.

Eksempler på lagerhotel i forskellige størrelser

  • 10 EUR paller, som I ønsker opbevaret i 3 måneder, som et ekstra bufferlager.
  • 500 m2 til opbevaring af backup-lager, med modtagelse og afsendelser af paller på løbende basis.
  • 50m2 opbevaring af udstyr eller produkter, som skal stå opvarmet, tørt, overvåget og sikret, og hvor I skal have adgang inden for vores åbningstider.
  • Lagerplads til opbevaring af arkiv, vareprøver, som skal være isoleret og lunt, og som I skal have adgang til i ny og næ.
  • 1000m2 opvarmet lagerhal til opbevaring af udstyr og produkter på kort eller længere lejebasis.

Tøv ikke med at kontakte os i dag og vi kan hurtigt fremsende dig et oplæg, der passer til jeres behov.

Skriv på mail: kontakt@lagerkompagniet.dk eller udfyld vores kontaktformular via knappen nedenfor.